Suquet de raya estilo grove

Ingredients

  • 1 kilo de raya
  • 4 cigalas
  • 4 gambas
  • 16 almejas de carril
  • 4 patatas
  • Fumet de pescado
  • Sal,
  • Picada de almendra,ajo peregil,vino blanco
  • Coñac,y aceite de oliva.

4 racions

Utensilis

Cazuela de barro

Elaboració

Pelar las patatas, cortarlas a rodajas y freirlas en aceite bien caliente.Colocarlas en una cazuela de barro y poner encima la raya.Flamear las cigalas,las gambas y las almejas con coñac.A continuación, añadir el tomate, el fumet de pescado y la picada.Poner a punto de sal y meterlo en el horno unos quince minutos. Presentar el suquet en la misma cazuela de barro.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

antonia diu:
lo he probado, está muy bueno,lo continuaré haciendo.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: