Empanada a la carbonara

Ingredients

  • Dues làmines de pasta de full, si pot ser rectangulars
  • 4 porros no massa grans
  • 200 gr. bacó fumat a talls
  • 1 terrina formatge crema
  • Sal, pebre,
  • 1 ou i sèsam (opcionals)

8 racions

Elaboració

Tallar a tires el bacó i sofregir-lo a foc mig en una paella sense oli, que agafi color. Retirar i afegir els porros talladets petits i deixar coure.
Afegir el formatge crema i el bacó, apagar el foc i deixar refredar.
Estirar una làmina de pasta de full, cobrir deixant un centímetre per banda, mullar aquest centímetre amb aigua i cobrir amb l'altra làmina.
Pintar amb l'ou, posar el sèsam mullat, fer uns forats que facin de xemeneia i coure a 190 graus fins que agafi color.

30min

Notes

És perfecte per fer un pica-pica i agrada a tothom


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
entre un quish i una empanada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: