Empanada a la carbonara
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues làmines de pasta de full, si pot ser rectangulars
- 4 porros no massa grans
- 200 gr. bacó fumat a talls
- 1 terrina formatge crema
- Sal, pebre,
- 1 ou i sèsam (opcionals)
8 racions
Elaboració
Tallar a tires el bacó i sofregir-lo a foc mig en una paella sense oli, que agafi color. Retirar i afegir els porros talladets petits i deixar coure.
Afegir el formatge crema i el bacó, apagar el foc i deixar refredar.
Estirar una làmina de pasta de full, cobrir deixant un centímetre per banda, mullar aquest centímetre amb aigua i cobrir amb l'altra làmina.
Pintar amb l'ou, posar el sèsam mullat, fer uns forats que facin de xemeneia i coure a 190 graus fins que agafi color.
30min
Notes
És perfecte per fer un pica-pica i agrada a tothom
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1720 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.