Coc humit de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una rajola de xocolata de postres
  • 150 g. de sucre de azúcar
  • 100 g. de mantega en pomada
  • 3 ous
  • 60 g. de farina
  • 3 cullerades de llet
  • Una cullerada de sucre avainillat
  • Un polsim de sal

8 racions

Utensilis

O batedor de varetes elèctric o manual.

Elaboració

Muntem les clares a punt de neu amb el polsim de sal i les reservem.
Desfem la rajola de xocolata al foc ben baixet, una vegada desfeta i ja fora del foc hi afegim remenant enèrgicament la mantega en pomada fins que quedi ben barrejat .
Barregem bé els rovells amb el sucre fins que quedin a punt de cinta.
Hi afegim les tres cullerades de llet, procurant que no baixi la barreja i la farina tamisada junt amb el sucre avainillat.
Preparem un motlle amb mantega i farina perque no s'enganxi i hi aboquem la crema resultant.
Ho posem al forn, preescalfat a 200º, uns 25 minuts.
Desemmotllem amb cura i empolvorem amb sucre glass.

45min

Notes

Sobretot no ens hem de passar en la cocció ja que ha de quedar humit de dins.

Per


Recepta de cuina de Coc humit de xocolata

per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1551 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Enric Box diu:
Només 60 gr. de farina ?... i per 8 racions ??


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!