Bunyols de Bacallà

Ingredients

  • Farina.
  • 2 ous
  • 1 cullera de cafè de llevat
  • All
  • Julivert
  • Bacallà esmicolat i dessalat. ( al gust )
  • Oli

4 racions

Elaboració

Es baten els ous amb la farina es posa all, julivert trinxat i el bacallà esmicolat; que l'haurem dessalat prèviament.
En una paella posarem l'oli a escalfar, quan estigui calent, agafarem amb una cullera, la pasta que hem fet anteriorment, i la posarem a fregir.
Ho podem servir acompanyat amb una amanida.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!