Faves amb Calçots

Ingredients

  • Ens caldrà: 400 gr de faves, deu calçots, cinc alls tendres, 400 ml de brou, quatre talls de cansalada fresca, 50 gr de bull/botifarra blanca, conyac de tòfona o similar, 2 fulles de llorer, oli, sal i pebre

6 racions

Elaboració

En primer lloc caldrà tenir la cansalada i la botifarra blanca i negra tallada a daus, els calçots i els alls tendres tallats en juliana.
Comencem, coent la cansalada amb un raig d’oli ben calent i remenant sovint. Quan comenci a estar ben torrada, afegim els dos tipus de botifarra sense parar de remenar. La botifarra/bull ja està cuita i per tant només es tracta que deixi anar l’oli i s’esparraqui una mica.
Quan estigui tot cuit, ho traiem de la cassola mirant de mantenir l’oli per a coure-hi el calçot i l’all tendre a foc lent.
Anem remenant sovint per a que tot quedi tot ben cuit. Afegim un gotet de licor (en aquest cas vaig afegir tres cullerades soperes de conyac de tòfona) i deixem que s’acabi de coure.
Quan el calçot i l’all ja estiguin ben daurats, afegim el tall que hem separat i remenem. Afegim les faves (congelades o no) i continuem remenant mentre afegim el brou calent (aneu afegint en funció de si en falta o no) salpebrem i deixem coure 40’ a foc lent.
Ja tenim el plat llest!

1h

Notes

http://www.totesboelquelollacou.blogspot.com/


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!