Arròs al forn amb bacallà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons 90 gr. cuits
  • Arròs 250 gr. (una tassa petita per persona)
  • Bacallà dessalat (un tall per persona)
  • Patata 1 u.
  • Tomaca 1 u.
  • Alls 1 cap, separats i sense pelar
  • Tomaca fregida de pot.
  • Safrà
  • Pigmento dolç en pols
  • Brou de peix. (dos cullerots per persona)

3 racions

Elaboració

Preparar el forn a una temperatura de 200 graus.
Preparar en un recipient el brou que se ha de necessitar.
Tallar la tomaca per el mig de forma plana.
Tallar la patata en rodanxes de uns 3 mm de gruix. Fregir la patata i els alls fins que la patata estigui daurada. També se te que fregir el bacallà.
Sofregir una mica de tomaca de pot, l'arròs i una mica de pigmento dolç. Se li dona unes voltes.
Amb tots el ingredients en una safata apta pel forn o en una cassola de fang se introdueix al forn (deu de estar calent) i afegirem el brou que estarà bullint.
Tireu el safrà i el proveu de sal (al gust).
Tems de cocció 20 minuts

35min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: