Pastís de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 pot de pinya en almíbar
  • 5 ous
  • 10 cullerades de farina
  • 10 cullerades de sucre
  • 1 sobre de llevat
  • Licor
  • Suc del pot de pinya
  • Per guarnir : bombons i cireres.

8 racions

Elaboració

Es caramel·litza amb sucre líquid un motlle per anar al forn.
Damunt s'hi posen les rodanxes de pinya
En un bol es barregen els ous la farina el sucre i el llevat, tot ben batut i es tira damunt la pinya.
Es cou al forn prèviament calen uns 30 minuts a l80º.
Quan es cuit es desemmotlla i ha de quedar la pinya a la part de dalt, es tira per sobre el licor (Cointreau) i el suc.
Es guarneix amb cireres o bombons.
Es serveix fresquet de la nevera.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: