Bomba gelada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- nata montada
- fruits secs al gust
- licor
- ganache de xocolata
Elaboració
Dues hores abans de fer el pastís posarem els fruits que hagim escollit en remull en el licor triat.
Jo l'he fet amb cireres, orellanes d'albercoc i panses de moscatell.
De licor he fet servir un patxaran molt bo.
He cobert un bol amb film tansparent i hi posat la nata montada.
Ho he anat fent per capes: nata i fruits.
En el congelador unes tres hores.
Després l'he tret del bol i m'he desfet del film.
L'he cobert amb ganache de xocolata a temperatura natural.
Al congelador fins una hora abans de servir.
Es treu i al frigorífic.
Notes
Per a servir-la he fet uns pètals de rosa ensucrats. El dia abans es passen el pètals per clara d'ou batuda i després passats per sucre.
Es deixen tota la nit que es sequin en una safata soberta amb paper vegetal. Són molt vistosos.


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
984 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.