Carpaccio de bacalla am oli dóliva

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500g de bacalla dessalat desalat, 250g de tomaquets madurs , oli de oliva extra, taperes, pebre negre olibes negres.

4 racions

Elaboració

Primer enrroleu el llom de bacalla i emboliqueu-lo am paper film ben apretat per que tingui una micam de consistencia .Poseu-lo al congelado duran una hora fins que es refredi b'e ,sense arribar a congelar -se .Mentretan, prepareu la marinade. Ralleu els tomaquets ,traeu-ne las llavors i barrageu-hi l'`oli d`oliva ,les tapares i el pebre negre .Un cop fred el bacalla desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanges fines .Serviu el carpaccio amarinat amb la vinagreta i decoreu el plat amb les olives negre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1318 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: