Carpaccio de bacalla am oli dóliva

Ingredients
- 500g de bacalla dessalat desalat, 250g de tomaquets madurs , oli de oliva extra, taperes, pebre negre olibes negres.
4 racions
Elaboració
Primer enrroleu el llom de bacalla i emboliqueu-lo am paper film ben apretat per que tingui una micam de consistencia .Poseu-lo al congelado duran una hora fins que es refredi b'e ,sense arribar a congelar -se .Mentretan, prepareu la marinade. Ralleu els tomaquets ,traeu-ne las llavors i barrageu-hi l'`oli d`oliva ,les tapares i el pebre negre .Un cop fred el bacalla desemboliqueu-lo i talleu-lo a rodanges fines .Serviu el carpaccio amarinat amb la vinagreta i decoreu el plat amb les olives negre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1318 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.