Aranya - Coulant de Xocolata

Ingredients

  • 170 grams de xocolata fondant
  • 170 grams de mantega
  • 3 ous
  • 2 rovells
  • 60 grams de sucre
  • 50 grams de farina

6 racions

Elaboració

Fonem la xocolata i la mantega al bany Maria.
Un cop ho tinguem ben fos, hi afegim els 3 ous sencers i els 2 rovells, ho anem batent.
A continuació hi posem el sucre i ho barregem.
Finalment només queda afegir-hi la farina.
Posem la barreja en 8 motlles individuals i els guardem al congelador fins que ens facin falta.
Posem el forn preescalfat a 180 ºC, 15 minuts.
Fonem xocolata i l'aboquem per sobre, fent-li forma d'aranya

30min


Recepta de cuina de Aranya - Coulant de Xocolata

Aranya-Coulant

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: