Truita de patata

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 patates
  • 2 ous
  • 1 ceba tendra mitjana
  • 1 cullerada llet
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

1 racions

Elaboració

En no massa oli, fregir cinc patates mitjanes tallades a dauets amb una ceba tendra mitjana tallada ben petita (quan la patata estigui mig fregida), sal i pebre negre.
Batre dos ous amb una cullerada de llet i una mica de sal. Barrejar les patates amb l'ou i fregir en una paella ben calenta i bon profit !!!!

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: