Ou de partera

Ingredients

  • Ou.
  • Sal.
  • Oli d'oliva arbequina.
  • Tomacóns

1 racions

Elaboració

En una cassola individual s'hi posa oli d'oliva arbequina, s'hi afegeix el tomacó pelat i sense llavors tallat a trossets i es deixa coura una mica s'hi posa la sal i quan ja es veu que està cuit s'hi afegeix l'ou cru. Es va remenant amb una forquilla fins que quedi preés( no ha de quedar maça cuit )i es retire del foc.
( això és una recepta de l'àvia Laura )

25min

Notes

El pots acompanyar amb el que vulguis


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1867 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Antoni Descarrega Guinart diu:
A casa meva també és cuina aquest plat, és boníssim.
Quim Lleonart diu:
Amiga Rosa Mª, aquest plat, a les cuines professionals s'el coneix com a Ous remenats amb tomàquet, o també amb el nom de " revoltillo". Si vol el pot trobar a les meves receptes amb el nom de " ous remenats amb tomàquet". Rebi una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: