Popets amb samfaina

Ingredients

  • 500 grams de popets 200 grans de cebe picada dos grans d'all picat i 200 de tomátec

Elaboració

Fregits els popets, s'hi tireno 200 grans de ceba picada, quan és ben rosa, dos grans d'all picats i de seguide 200 grams de tomátec, deixant-ho coure tot vint-i-cinc minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1818 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josep Mª Grau Cañellas diu:
Amb respecte, això no es pot dir popets amb samfaina ja que nomes porten ceba, all i tomàquet, i com jo ho entenc, els ingredients de la samfaina son ceba, pebrot, carabassó, albergínia i tomàquet madur, tots ells fets a trossos. Això per mi son popets amb un sofregit

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: