Pollastre amb poma

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Petxugues de Pollastre
  • 1 Ceba Gran
  • 1 Poma
  • 1 Nata (250gr.)
  • 1 Sal
  • 1 Pebre
  • 1 Oli

4 racions

Elaboració

Lo primer que em de fer és trossejar la petxugues a dauets petits,després els
salpebrem i els passem per la paella.
A part en un altre paella coem la ceba previament tallada a troçets molt petits
i també la poma que la tallarem a lamines primetes, primer possarem al foc la ceba
ja que li costa més coures,i quan veiem que ja esta quasí cuita li afegirem la poma.
Quant tinguem la ceba i la poma cuita la possarem a la cassolà amb el pollastre hi
ho courem tot junt un prell de minuts per que la poma deixi de acabar de treure el
suc i el pollastri ho empapi,per acabar hi abocarem la nata i ho deixarem coure tot
uns 5 minuts a foc mig-lent.

40min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1426 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: