Gelat de stracciatella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 ml nata per muntar
  • 175 ml llet
  • 100 g sucre
  • 75 g trossets de xocolata
  • 1 cullerada mel
  • 1 culleradeta sucre avainillat

6 racions

Utensilis

Geladora (opcional)

Elaboració

1. En un pot posar la nata, la llet, el sucre i la vainilla. Remenar bé i escalfar sense que arribi a bullir.
2. Retirar del foc i afegir la mel fins que es dissolgui.
3. Deixar refredar i després posar a la nevera durant 1 hora.
4. Posar la barreja en l'heladera (recordeu que ha d'haver estat al congelador 24 hores abans) i quan estigui a punt d'acabar afegir els trossets de xocolata.

45min

Per


Recepta de cuina de Gelat de stracciatella

Gelat stracciatella

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: