Bacalla a la cantabra

Categoria:
Típica de: Espanya → Cantabria
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 talls de bacalla
  • Alls, julibert,pa fregit,tomata
  • 2 cebes groses
  • 100 g.pernil salat picat
  • Farina,oli i sal
  • Brou de peix
  • Vi blanc

3 racions

Elaboració

1er.lamina la ceba i pocharla,reservarla.
en una casola de terra frexi el peix enfarinat,reservarlo.
posa la picada( alls,julibert,pa fregit,un tros ceba i tomata)
fer lo sofregit en una mica d'oli,cuan tingue un coloret espolvorexa la farina,
agrega el vi blanc deixa que reduisque,
agrega el brou de peix,cuan aranque la vullisio safejix el bacalla i la ceba pochada,
duran uns 10 minut,deixa reposa una mica

30min

Notes

Emplata al fondo del plat la ceba i damunt el bacalla per damunt estira la salseta que ia a la casola, es pot polvoreja en una mica de julibert picat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: