Filets de molls a la vinagreta escalunyes

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 tomàquets
  • 12 molls mitjans
  • 3 escalunyes
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Vinagre de cava

4 racions

Utensilis

Graella, o planxa
unes pinces,
un ganivet
un ratllador
i un plat gran

Elaboració

Despineu els molls i elimineu les espines, conserveu únicament els filets molt nets.
Trinxeu la polpa dels tomàquets i ratlleu les escalunyes ben fines.
Coeu els filets de moll a la planxa o graella.
Amb l’oli, el vinagre i la sal elaboreu una vinagreta i escalfeu-la.
Col.loqueu el tomàquet trinxat al plat, de forma que obtingueu una base circular.A sobre, poseu-hi els filets de peix iamaniu-ho tot amb una vinagretaa calenta.

30min

Notes

receta facil


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2200 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: