Calamars Farcits amb Salmó

Ingredients

  • 12 calamars mitjans
  • 200 grs. de salmó fresc
  • 6 xampinyons mitjans
  • 2 fulles de col blanca
  • 1 ceba mitjana
  • brou de pollastre o de verdures
  • 1 culleradeta de cafè de farina
  • sal, pebre blanc, anet fresc
  • 1/2 got de cava o vi blanc
  • 200 ml de crema de llet

3 racions

Elaboració

Netegem els calamars. Conservem les potes, que les afegirem al farcit.
Pelem i tallem la ceba ben petita. La posem en una paella a foc fluix amb una miqueta d'oli perquè es vagi confitant.
Mentrestant netegem les fulles de col blanca i les tallem també ben petites. Fem el mateix amb els xampinyons.
Quan la ceba estigui tendra, però no dorada, hi afegim els xampinyons i la col i ho deixem 3 ó 4 minuts. En aquest moment hi afegim les potes dels calamars i la farina. Ho remenem bé perquè la farina no faci grumolls. Ara hi afegim el brou, una mica de sal i el pebre blanc, i ho barregem bé fins que espesseixi. En aquest moment hi afegirem el salmó a dauets. Ho retirem del foc.
Amb aquesta mescla omplirem els calamars. Els tanquem amb un escuradents perquè no surti el farcit.
En una cassoleta posem els calamars amb una miqueta d'oli i els dorem una mica per cada cara. Ara hi afegirem el cava i un parell de minuts després hi afegirem la crema de llet. Rectifiquem de sal i hi afegim un polsim d'anet. Quan els calamars es vegin ben tendres apagarem el foc.
Bon profit!

30min

Notes

Ho hem servit en cassoletes individuals.


Recepta de cuina de Calamars Farcits amb Salmó
Calamars farcits de salmó
per Mònica Vila Ochoa

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: