Flam a la xocolata blanca al microones

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400ml de llet
  • 300ml nata lleugera 12%
  • 70 gr de xocolata blanca de cobertura
  • 4 ous mitjans
  • 1 branca de vainilla
  • 3 cullerades rases sacarina en pols
  • Caramel líquid

8 racions

Elaboració

Posem en una gerreta la llet i la crema de llet. Obrim la branca de vainilla i en treiem les llavors. Les posem dins la gerreta junt amb els líquids. Trenquem la branca i l'afegim també. Ho posem a escalfar al microones ns 3 minuts.
En un bòl mentrestant batem els ous. Hi afegim la sacarina i seguim batent fins que quedi tot ben incorporat.
En un altre recipient hi posem la xocolata blanca. Posem part dels líquids, apartant la branca de vainilla, en el mateix recipient i mesclem bé amb una paletina de silicona fins que es fongui bé la xocolata. Un cop ben fosa acabem d'incorporar els líquids.
Seguidament mesclarem les dues barreges i les posem en una gerra perquè ens vagi millor per a omplir les flameres.
Preparem les flameres per a microones, 8 en aquest cas, amb una mica de caramel al fons. Les omplim fins al marge que hi ha marcat a la part superior (la part llisa per sobre de la part dibuixada) perquè no sobresurti quan es posi a bullir. Les posem al microones uns 12 minuts a uns 700W (un 80%).
Quan estiguin les deixem reposar i quan hagin perdut la calor les posem a la nevera.
Bon profit!

20min


Recepta de cuina de Flam a la xocolata blanca al microones
Flam amb xocolata blanca al microones
per Mònica Vila Ochoa

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2305 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: