Coca de poma

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 1 llimona
  • 1 kg. de pomes àcides
  • 3oo grs. de sucre
  • 3oo grs. de farina
  • ½ got d'aigua bullida amb matafaluga
  • ½ got d'oli
  • Canyella en pols
  • 50 grs. de llevat

8 racions

Utensilis

1 ganivet
1 safata

Elaboració

Heu de trossejar les pomes en trossos regulars i després de ratllar la pell de la llimona cal que exprimiu el suc i el poseu per damunt de les pomes. Després afegiu el mig got d'oli i els 50 grs. de llevat. Deixeu que fermenti la massa i després aplaneu-la damunt d'una safata i tot seguit claveu els bocins de poma fins que la safata amb la massa sigui plena.
A continuació repartiu per sobre els 150 grs. De sucre que resten i la canyella en pols.
Heu de posar-lo al forn durant mitja hora. a 200º

45min

Notes

Si voleu podeu repartir per damunt un rajolí d'oli barrejat amb una mica del suc de matafaluga per a què després de cuit sigui més melós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Minchas diu:
aun no he probado mucho las pastas, pero creo que podria estar bien...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: