Amanida de ventre i llengua

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300gr de ventre i llengua o morro de vedella ja cuit
  • ½ pebrot
  • 1 ceba tendra
  • Olives negres mortes (d’Aragó)
  • Vinagreta

4 racions

Elaboració

Tallem petit el tall, el pebrot, la ceba, ho amanim amb una vinagreta i ho servim fred amb les olives per sobre.

10min

Notes

Ho podeu fer també amb un tall ben doble d’embotit tipus cap de senglar o bull negra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: