Llobarro i dorada amb salsa

Ingredients

  • Llobarro
  • Dorada
  • Patates
  • Oli

Ingredients salsa:

  • 8 tomàquets
  • 2 alls
  • 1 got de oli
  • 4 o 5 ametlla

Elaboració

Primer agafem una cassola i fiquem el llobarro i la dorada, tallem les patates en vuit trossos mes o menys i després agafem un got i el omplim de oli i després el fiquem a la cassola. Quan ja lo tenim tot això el fiquem al forn.
També hi ha un altre mètode que es pot fer, es a dir s'agafa el llobarro i la dorada la fiquem a la cassola, després agafem un paquet de sal i comencem a omplir la cassola fins que no es veuen els peixos, després de tot això agafem la cassola i el fiquem al forn.

Salsa:

Primer agafem els vuits tomàquets treim la pell i el fiquem en un plat i després el posem al forn uns cinc minuts. Quan ja passat els cinc minuts lo agafem i el posem en un pot, després de això pelem los alls i les ametlla i el fiquem al pot i també tenim que posar oli. Finalment agafem la tur min i la piquem, fins que no quedi res.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: