Arròs amb llet

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 cullerades soperes d'arròs.
  • 3/4 de litre de llet sencera.
  • 8 cullerades soperes de sucre.
  • 1 llimona.
  • 1/2 tronquet de canyella
  • Canyella en pols

4 racions

Utensilis

Cullera,plats,got.

Elaboració

1. Bullim l'arròs uns 12 minuts o fins que quedi mig cuit.
2. Mentre es bull l'arròs, es posa la llet amb la pell de la llimona i el 1/2 tronquet de canyella a bullir.
3. Quan l'arròs està mig cuit, es posa a la llet que està bullint.
4. Es deixa l'arròs 12 minuts aproximadament o fins que quedi cuit però remenant per tal que no quedi enganxat.
5. Quan ja està cuit, es treu del foc, s'afegeix el sucre i es remena. És aconsellable posar el foc al mínim i remenar-ho tot per disoldre millor el sucre.
6. Es treu la pell de llimona, la canyella i es posa en el recipient a on es vulgui presentar. No preocupar-se si queda caldós ja que a mida que es va refredant, l'arròs absorbeix part de la llet.
7. Un cop està fred es por "espolvorejar" canyella en pols per donar-li un especte més decoratiu.

30min

Notes

Es un postre molt bo i facil de fer.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: