Figues amb mozzarela

Ingredients

  • 12 figues fresques
  • 3 boles de mozzarela de bufala
  • Oli d'oliva fort
  • Oli d'oliva suau
  • ½ gra d'all
  • Llimona
  • Comi ne pols
  • Pebre negre molt
  • Sal

4 racions

Utensilis

un bol
un plat pla
un exprimidor
un ganivet.

Elaboració

fes suc amb la la mitad d'una llimona, cola'l i reserva'l, pela l'all, treu-ne el peduncle central,pica'l molt fi i afegeix-lo al suc. A contiunació afegeix una cullerada de cadascun dels olis, una culleradeta de comi i una culleradeta de pebre negre. Barreja-ho i afegeix-hi les boles de mozzarela
.Cobreix-ho i deixa-ho macerar dues hores a la nevera,remenant de tant en tant.Renta les figues i lamina-les.Retira la mozzarella de la nevera i talla-les a lamines
Presenta-ho alternant lamines de fruita i formatge y acompanya-ho amb unes rodanxes de llimona.Salpebra-ho i ruixa-ho amb el suc de la marinada.

30min

Notes

BONA I FACIL


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: