Sardinas amb oli (de la meva mare)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2kg de sardinas mitjanes
  • Sal
  • Oli d'oliva per cobrirles
  • Una fulla de llorer
  • Unes rametes de farigola

Elaboració

Es netegen las sardines i si posa la sal.
Es coloquen en un recipient que pugui anar al bany maria.
Si posa la fulla de llorer a trosets i las rametes de farigola.
Es cubreixen amb oli d'oliva i es cou al bany maria uns 25 o 30 minuts.
Per l'amanida o un bon entrepa,es força bo com a peix blau contra el colesterol.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: