Mousse de platano

Ingredients

  • 4 o 5 platanos maduros
  • 1 l crema de lleche
  • 200 gramos de azucar
  • 8 hojas de gelatina (cua de peix)

6 racions

Elaboració

Pelar los plátanos y sacad los hilos. En una cazuela poner la crema de leche, los plátanos y el azúcar al fuego hasta que hierva. Aparte pondremos las 8 hojas de gelatina en un recipiente con agua fría una por una unos 10 m. en remojo. Una vez aya hervido retirar del fuego y pasar el minipimer hasta que quede bien triturado y ir añadiendo las hojas de gelatina una a una, vaciar el contenido en un recipiente de plástico o aluminio y dejarlo reposar en la nevera 24 h.

20min

Notes

Para sacar el mousse del recipiente si es de aluminio calentarlo un poco en el fuego y ponerlo en un plato.Se puede decorar con nata montada o quemar con azúcar como la crema catalana.Bon apetit... espero que os guste.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: