Pollastre al cava

Ingredients

  • 8 cuixetes de pollastre
  • Una bossa de cebetes perla
  • 1/4 de litre de crema de llet
  • 1/2 ampolla de cava
  • Oli
  • Mantega
  • Pebre negre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem l'oli i la mantega en una cassola, hi posem les cuixes salpebrades i les enrossim, les traiem i les reservem, i en oli que queda hi enrossim les cebetes, quan estiguin rosses hi tirem el cava i quan s'ha evaporat una mica hi tornem a posar les cuixes de pollastre i seguidament la crema de llet, hom deixem coure 20 o 30 minuts a foc fluix i llest per servir.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3098 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: