Amanida exòtica de cigrons

Ingredients

  • Cigrons 500grs
  • Ceba deshidratada /1ceba tendra
  • Pipes de carbassa ( 2 grapats)
  • Papaia deshidratada 1 grapat
  • 1 Mango
  • 2 o 3 Margallons
  • 8/9 Maduixots / maduixes
  • Vinagreta d'ametlla i maduixes

4 racions

Elaboració

Posar els cigrons en remull el dia abans al vespre.
L'endemà posar-los a bullir 1 hora i 30 min més o menys( depèn de la duresa de l' aigüa de cada contrada ).
Un cop cuits , refredar-los .
Barrejar tots els ingredients.
Fer una vinagreta amb ametlles i maduixots, sal, pebre i vinagre.
Emplatar
Amanir-ho per el damunt uns minuts abans de menjar i ... a disfrutar !!!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: