Melva a la planxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 63g Melva, pes comestible crua (1/3 part de les proteïnes animals necessari diàriament)
  • 0.3g salador per peix Carmencita
  • 2g all trinxat
  • 3g oli oliva
  • 0.1g julivert en pols
  • 0.05g pebre blanc

1 racions

Elaboració

Untar el peix amb poc oli
Salar amb el salador per un cantó (l'altre cantó agafa la sal de la paella)
Paella al foc fort amb polsim del salador
Quan estigui molt calenta posar-hi el tall (transversal de 1.5cm) de Melva
quan estigui ros girar i posar-hi a sobre (dintre la paella) la resta de condiments.
Servir en plat calent

4min

Notes

La Melva és un peix de temporada. Dietèticament semblant a la Tonyina.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Nen, no et flipis tant amb la bàscula i digues mig gra d'all (2,5 g), 1 culleradeta d'oli (3 ml), sal i deixa estar la Carmencita i 1 polsada de julivert en pols i de pebre blanc perquè se t'entengui.
Aquesta recepta és gairebé absurda.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!