Bikini de pollastre a la royal

Aquesta recepta de bikini de pollastre a la royal és un entrant perfecte per sorprendre: fàcil, deliciós i diferent.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pel pollastre a la royal:

  • 100 gr de pollastre o carn d'olla desossada i picada ben fina
  • 1 fetge de pollastre
  • 150 ml caldo de pollastre
  • 250 ml vi negre
  • 5 gr cacau en pols
  • 2 gr sal
  • Oli d'oliva

Per la crema de formatge especiat:

  • 40 gr formatge crema tipus Philadelphia
  • 5 gr curri en pols

Pel bikini:

  • Pollastre a la royal
  • Crema de formatge especiat
  • 1 gr sichimi togarashi o pebre mòlt
  • 2 llesques de pan de motlle
  • 15 gr mantega

2 racions

Elaboració

Pel pollastre a la royal:

1. Regenerem la carn en un casso i reservem.
2. Saltem el fetge amb una mica d'oli d'oliva. Afegim el vi negre, evaporem l'alcohol.
3. Afegim el caldo de pollastre i ho cuinem a foc lent durant 10 minuts fins que espessi el conjunt.
4. Afegim el cacau en pols i la sal. Remenem amb batedor de mà.
5. Triturem fi el conjunt i ho afegim al casso de nou amb la carn. Remenem per homogenitzar la mesca en una massa cremosa
6. Retirem del foc, passem a un tupper o safata plana formant una placa d' 1 - 1, 5 centímetres de gruix. Tapem amb film i hi posem pes a sobre (un altre tupper o safata) per ajudar a comptactar. Refredem a la nevera.

Per la crema de formatge especiat:

1. Mesclem els ingredients en un bol de treball. Podem alleugerir la mescla amb una mica d'aigua si volem (busquem una textura similar a la de la maionesa). Reservem

Pel bikini:

1. Treurem els extrems de la llesca de pa de motlle (o el comprem ja sense) i tallarem cada llesca per la meitat.
2. Passem un corró per sobre per aplanar-les.
3. Recuperem la terrina de pollastre a la royal de la nevera i la tallem en rectangles del mateix tamany que les meitats de pa de motlle. Posem el pollastre entre les dues meitats de pa de motlle, presionarem per enganxar-les i ho marcarem per cada costat en una paella amb mantega fosa (ens podem ajudar d'una espàtula i similar per pressionar millor el bikini quan el marquem a la paella)
4. Ja només queda salsejar el bikini amb la crema de formatge i especiar-lo amb togarashi o pebre mòlt.

1h

Notes

Perfecte per còctels, sopars informals i àpats per sorprendre: es pot menjar tant amb les mans com amb coberts.


Recepta de cuina de Bikini de pollastre a la royal

Recepta de bikini de pollastre a la royal www.elcoladorchino.com
per Albert Casanovas

Recepta de cuina de Bikini de pollastre a la royal

Recepta de bikini de pollastre a la royal elcoladorchino.com
per Albert Casanovas

Etiquetes:                   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

296 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!