 
						Bikini de pollastre a la royal
Aquesta recepta de bikini de pollastre a la royal és un entrant perfecte per sorprendre: fàcil, deliciós i diferent.
Ingredients
Pel pollastre a la royal:
- 100 gr de pollastre o carn d'olla desossada i picada ben fina
- 1 fetge de pollastre
- 150 ml caldo de pollastre
- 250 ml vi negre
- 5 gr cacau en pols
- 2 gr sal
- Oli d'oliva
Per la crema de formatge especiat:
- 40 gr formatge crema tipus Philadelphia
- 5 gr curri en pols
Pel bikini:
- Pollastre a la royal
- Crema de formatge especiat
- 1 gr sichimi togarashi o pebre mòlt
- 2 llesques de pan de motlle
- 15 gr mantega
 2 racions
 2 racions
Elaboració
Pel pollastre a la royal:
1. Regenerem la carn en un casso i reservem.
2. Saltem el fetge amb una mica d'oli d'oliva. Afegim el vi negre, evaporem l'alcohol.
3. Afegim el caldo de pollastre i ho cuinem a foc lent durant 10 minuts fins que espessi el conjunt.
4. Afegim el cacau en pols i la sal. Remenem amb batedor de mà.
5. Triturem fi el conjunt i ho afegim al casso de nou amb la carn. Remenem per homogenitzar la mesca en una massa cremosa
6. Retirem del foc, passem a un tupper o safata plana formant una placa d' 1 - 1, 5 centímetres de gruix. Tapem amb film i hi posem pes a sobre (un altre tupper o safata) per ajudar a comptactar. Refredem a la nevera.
Per la crema de formatge especiat:
1. Mesclem els ingredients en un bol de treball. Podem alleugerir la mescla amb una mica d'aigua si volem (busquem una textura similar a la de la maionesa). Reservem
Pel bikini:
1. Treurem els extrems de la llesca de pa de motlle (o el comprem ja sense) i tallarem cada llesca per la meitat.
2. Passem un corró per sobre per aplanar-les.
3. Recuperem la terrina de pollastre a la royal de la nevera i la tallem en rectangles del mateix tamany que les meitats de pa de motlle. Posem el pollastre entre les dues meitats de pa de motlle, presionarem per enganxar-les i ho marcarem per cada costat en una paella amb mantega fosa (ens podem ajudar d'una espàtula i similar per pressionar millor el bikini quan el marquem a la paella)
4. Ja només queda salsejar el bikini amb la crema de formatge i especiar-lo amb togarashi o pebre mòlt.
														
 1h
 1h 
Notes
Perfecte per còctels, sopars informals i àpats per sorprendre: es pot menjar tant amb les mans com amb coberts.
 Etiquetes: 
						Aperitiu  Bikini  Carn  Elcoladorchino  Entrepa  Pollastre  Rostit  Sandwich  Tapa
 
						Etiquetes: 
						Aperitiu  Bikini  Carn  Elcoladorchino  Entrepa  Pollastre  Rostit  Sandwich  Tapa  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2926 visites.
 2926 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram