Coca enramada de bolets
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya, el Penedès.
 Espanya → Catalunya, el Penedès.
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Farina, aigua, sal, tots els ingredients com per a preparar una coca o pizza. A mi l'amassar no em surt gens bé, així que, compro al millor forn del poble, boletes de pa amassat de 300 gr., sense coure, les congelo i les vaig fent servir cada quan ho necessito.
Per a la farsa:
- Patates tallades fines (També es pot fer amb la llegum que agradi, jo prefereixo els fesols estovats).
- Ceba de Figueres
- Sal
- Oli
- 1/2 gotet de vi blanc, a mi m'agrada fer servir un Verdejo jove.
- Els bolets, millor frescos, ben nets i, si són molt grossos tallar-los més petits
- 250 gr. de llangonissa o salsitxa o, el que més agradi.
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Posar a descongelar la bola de pà amassat o bé, a qui li surti bé, que faci una massa al seu gust, jo, quan la tinc descongelada, poso farina al taulell i treballo la massa amb el rodet fins a deixar-la ben prima, a mi m¡agrada primeta i que faci crec crec.
Mentre tant, posar a la paella, les patates tallades a làmines, la ceba de Figueres també feta a làmines i deixar coure amb bon oli d'oliva, vigilar sempre i, quan estigui mig fregit, posar els bolets, que no necessiten molta cocció, tirar un rajet de vi Verdejo jove, rectificar de sal i, posar al farsa sobre la coca i enfornar, més val que no estigui tot cuit perquè, si no, es cremaria la farsa.
A banda, tallar la llangonissa a trossets i fregir-la a la paella, no massa cuita i posar-la damunt la farsa de la coca. Quan estigui rossa retirar la coca. 
Jo tinc un forn elèctric i ho enforno allí, la veritat és que queda molt bó, almenys, allà on ho porto s'ho mengen
														
 40min
  40min 
Notes
Jo, la presento en una safata bonica i ja la porto tallada, així va millor. es pot acompanyar amb una garnatxa negra, de la Terra Alta, si pot ser.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2298 visites.
 2298 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns 
  
  
  Coca
 Coca
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram