Arròs al forn amb bacallà

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons 90 gr. cuits
  • Arròs 250 gr. (una tassa petita per persona)
  • Bacallà dessalat (un tall per persona)
  • Patata 1 u.
  • Tomaca 1 u.
  • Alls 1 cap, separats i sense pelar
  • Tomaca fregida de pot.
  • Safrà
  • Pigmento dolç en pols
  • Brou de peix. (dos cullerots per persona)

3 racions

Elaboració

Preparar el forn a una temperatura de 200 graus.
Preparar en un recipient el brou que se ha de necessitar.
Tallar la tomaca per el mig de forma plana.
Tallar la patata en rodanxes de uns 3 mm de gruix. Fregir la patata i els alls fins que la patata estigui daurada. També se te que fregir el bacallà.
Sofregir una mica de tomaca de pot, l'arròs i una mica de pigmento dolç. Se li dona unes voltes.
Amb tots el ingredients en una safata apta pel forn o en una cassola de fang se introdueix al forn (deu de estar calent) i afegirem el brou que estarà bullint.
Tireu el safrà i el proveu de sal (al gust).
Tems de cocció 20 minuts

35min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: