Cargols a la gormanta

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kilo de cargols limpios con agua
  • meio vaso de aceite
  • sal y un poco de gindilla un corrito de coñat
  • un vaso de leche con una cuchara grande de arina de trigo ademasuna cuchara pequeña de azucar todo revuelto

4 racions

Elaboració

- se ponen a freir los caracoles en la sarten con la sal y la guindilla tambien el coñact
unos 12 minutos
- a continuacion se le añade el vaso de leche, mesclada con el aceite y el azucar
- asi durante 5 minutos se debe remover sin parar hasta que la pasta se omegenee con los caracoles
-ya se puede servir

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Ceshe E diu:
Jaume!! sóc la Cristina, que bo!! has introduït les receptes... Enhorabona! Ens veiem a l'Omnia :-)

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: