Gaspatxo extremeny

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Poliol mòlt (millor que no sigui barrejat amb menta, tot i que és difícil trobar-ne)
  • Oli
  • Vinagre
  • Sal
  • Una dent d'all
  • Pa dur
  • Un ou
  • Un litre d'aigua

3 racions

Utensilis

Un vol
Un morter
Una cassola per a bullir
Forquilla

Elaboració

1. Bulliu l'ou
2. Al morter piqueu l'all amb la sal i el poliol
3. Afegiu el rovell de l'ou i l'oli (per fer la pasta la forquilla va força bé)
4. Passeu la barreja al vol i aneu omplint-lo d'aigua de mica en mica
5. Afegiu el pa i la clara d'ou a trossos

15min

Notes

Tot i que pugui semblar fàcil costa molt fer que quedi igual que el que fa la meva mare. És un molt bon primer plat per a un dinar d'estiu, sobre tot si el serviu fresquet de la nevera. De segon el podeu acompanyar d'una carn, per exemple.


Recepta de cuina de Gaspatxo extremeny

Gaspatxo extremeny

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6884 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
El provaré de fer aquest estiu Enric.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: