Pastis formatge

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tarrina philadelphia 200 grs. 1/2 got de sucre,1 got llet, 1/2 litre nata, 2 sobres cuallada royal, caramel liquit i galetes.

8 racions

Utensilis

una cassola y un motllo rodo per nevera ( de plástic, ferro, el que tinguis)

Elaboració

es posen tots els ingredients al foc fins que arrenqui a bullir es retira del foc uns moments i es torna a possar a bullir i es retira definitivament, mirar de que el formatge fresc estigui ben desfet i si cal possar la batedora. Possar al motllo un fondo de caramel i tirar-hi la mescla de la cassola. Finalment col.locar galetes maria a sobre de la mescla i a la nevera unes cuantes horas 4 com a mínim.Desmoldar-la donant-li el tom com una truita, quedan les galetes al cul del pastis.

15min

Notes

seguiu les instruccions dels sobres de cuallada.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: