Arengada a la porta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Arengada grosseta
  • Raig de vinagre

1 racions

Elaboració

Agafem l'arengada i l'emboliquem amb un parell o tres de fulles de paper de diari.
Coloquem l'embolcall al llindar d'una porta robusta i la tanquem amb compte, vigilant de no trencar la porta, no seria la primera que es despenja,amb una mica de pressió sol haver'n-hi prou.
Desemboliquem i si ho hem fet b l'arengada ha quedat escatada, traiem la tripa, separem els lloms de l'espina.
Esfilagarcem els lloms i tirem pel damunt un raig de vinagre de vi per tal de matar un xic la salabror.

10min

Notes

Per acompanyar va bé una bona torrada ben sucada amb all, sal i un bon raig d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Albert Vilas diu:
Falta la ceba crua per sobre, company !!!...i el porró de vi, clar !!!...enhorabona per la recepta...no per la seva elaboració, clar, si no per recordar aquest plat tant típic i, avui en dia, tant oblidat.
Dolça garcia diu:
umm que bones.... el més dificil de la recepte és trobar-les, ja que de petita la caixa de arengades estava a fora de totes les botiguetes de queviures ara la cosa esta mes complicada....
Jou Muntada Gratacós diu:
Gràcies mestre...almenys algú comenta!!!Merces...
Jou Muntada Gratacós diu:
Al meu poble n'hi han a molts llocs...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: