Arengada a la porta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Arengada grosseta
  • Raig de vinagre

1 racions

Elaboració

Agafem l'arengada i l'emboliquem amb un parell o tres de fulles de paper de diari.
Coloquem l'embolcall al llindar d'una porta robusta i la tanquem amb compte, vigilant de no trencar la porta, no seria la primera que es despenja,amb una mica de pressió sol haver'n-hi prou.
Desemboliquem i si ho hem fet b l'arengada ha quedat escatada, traiem la tripa, separem els lloms de l'espina.
Esfilagarcem els lloms i tirem pel damunt un raig de vinagre de vi per tal de matar un xic la salabror.

10min

Notes

Per acompanyar va bé una bona torrada ben sucada amb all, sal i un bon raig d'oli.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2298 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Albert Vilas diu:
Falta la ceba crua per sobre, company !!!...i el porró de vi, clar !!!...enhorabona per la recepta...no per la seva elaboració, clar, si no per recordar aquest plat tant típic i, avui en dia, tant oblidat.
Dolça garcia diu:
umm que bones.... el més dificil de la recepte és trobar-les, ja que de petita la caixa de arengades estava a fora de totes les botiguetes de queviures ara la cosa esta mes complicada....
Jou Muntada Gratacós diu:
Gràcies mestre...almenys algú comenta!!!Merces...
Jou Muntada Gratacós diu:
Al meu poble n'hi han a molts llocs...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: