Soldadets de pavía

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients per 4 Comensals:

  • 800 g. de Bacallà per dessalar feu-lo a tires de la mida que vulgueu, ben dessalat i ben escorregut amb pressió
  • 5 cullerades soperes de farina preparada de Tempura.
  • Aigua ben gelada i Oli per fregir

4 racions

Elaboració

La pastina d’arrebossar tempura i fregir.
La farina es dissolt, només, amb aigua i en una proporció de tant per tant, però l’aigua de moment no li tireu tota, a vegades queda massa clara i no us sortirien prou cruixents. Si ho feu amb farina de blat feu-ho també amb aigua i ben freda. Ambdós casos remeneu-ho amb batedor i a ma, no utilitzar batedora mecànica. Deixeu les tires de bacallà ben submergides en la pastina o tempura; si no ho heu de fregir des seguida guardeu-ho a la nevera per que quan ho fregiu sigui ben fred.
Paella amb l’oli bastant calent 180º C i abundant (Al menys 1.5 cm. d’alçada). Els anireu tirant i coent-los un parell de minuts per cada costat. Ja estan. I si el bacallà es de bona raça i està ben dessalat us llepareu els dits.

50min


Recepta de cuina de Soldadets de pavía
per Salvador Arimany i Minguella
Recepta de cuina de Soldadets de pavía
per Salvador Arimany i Minguella
Recepta de cuina de Soldadets de pavía
per Salvador Arimany i Minguella

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: