Puding de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pot pinya de 350 grs. sense el suc.
  • 130 grs. mantega o margarina fosa,
  • 150 de sucre
  • 4 ous sencers
  • 100 grams de pa sec
  • Llet

8 racions

Elaboració

Remullar el pa amb llet i escórrer.
Passar el pa i la resta dels ingredients per la batidora.
Posar al forn precalentat a 200º, 30 minuts
A partir de la ½ hora punxar a veure si es cuit.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

carmen noguer franch diu:
Es pot cambiar, el pà, per magdalenas ó pa de pessic?
Quim Lleonart diu:
Normalment, a les cuines professionals, els pudings es fan per aprofitar tota mena de pasta seca que hi hagi: madalenes, croisants, ensiamades, pa de pessic, etc...
No hi ha cap problema. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: