Calamars amb carxofes i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 calamars mitjanets o 4 de grossos
  • 8 carxofes
  • Un parell de cebes grosses
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Netejar els calamars i tallar-los a rodanxes.
Netejar i tallar les carxofes a trossets petits
Tallar les cebes.
Posar-ho tot en fred amb un bon raig d’oli d’oliva i sal, en una cassola de fang i que vagi fent xup-xup, fins que estigui cuit.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: