Cabrito con llanegas

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Costillasde cabrito
  • Llanegas
  • Pan duro
  • Ajos
  • Almendras
  • Azafran
  • Agua
  • Sal

4 racions

Utensilis

CAZUELA,CUCHARA

Elaboració

EN UNA CAZUELA,SE SOFRIEN 3 O 4 RODAJAS DE PAN DURO ,5 AJOS PELADOS SE RESERVA EN UN MORTERO.
EN LA MISMA CAZUELA SE SOFRIE EL CABRITO SE APARTA Y SE RESERVA,EN EL MISMO SITIO SE SOFRIE LAS LLANEGAS.
EN UN MORTERO SE PICA ,EL PAN ,LOS AJOS,LAS ALMENDRAS, TODO MUY BIEN PICADO.
EN LA CAZUELA SE PONE TODO ,SE CUBRE DE AGUA SE LE AÑADE EL AZAFRAN SOLO PARA QUE DE COLOR Y SE DEJA QUE HAGA CHUP,CHUP

30min

Notes

NO PONGO MEDIDAS, PORQUE DEPENDE DE LOS COMENSALES,SEGUN LAS GANAS DE COMER DE CADA FAMILIA.


Recepta de cuina de Cabrito con llanegas
Cabrito con llanegas
per antonia

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepte Antonia.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: