Calamares rellenos

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 gr.de calamares pequeños
  • 1vaso de vino blanco
  • 1 cebolla
  • 4 lonchas de jamón de york
  • Harina
  • Sal y pimienta
  • 2 huevos duros
  • Sazonador avecrem ajo perejil
  • 2 cucharadas de salsa de tomate
  • 3cucharadas de pan rallado
  • 4cucharadas de aceite de oliva

4 racions

Utensilis

palillos
cuchara

Elaboració

Pelar y limpiar los calamares.Retirar las bolsas de tinta,las patas y las alas,y reservar.
Picar el jamón y los huevos duros.Sazonar con avecrem ajo perejil.Picar las patas y las alas de calamar.Mezclar todo con el pan rallado.
Con ayuda de una cucharita rellenar cada calamar,hasta 3/4 partes de su capacidad para que no se abran durante la cocción.Cerrarlos con palillos,enharinarlos y pincharlos ligeramente.
Sofreir en aceite la cebolla picada.Añadir los calamares,dorarlos,verter el vino, la tinta y el tomate.Cocer 1 hora a fuego lento.Salpimentar y servir.

40min


Recepta de cuina de Calamares rellenos

Calamares rellenos

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: