Peus de porc gratinats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 kg. peus de porc
  • Llorer y farigola
  • 1/2 de tomaquets
  • 50 gms. d'orenga
  • 100 gms. de farina
  • 100 gms de mantega
  • 200 gms de formatge retllat emmental
  • 1/2 litre d'oli
  • Sal
  • Cuatre den d'all

4 racions

Utensilis

una olla de 5 litres
una bandeja de gratinar
una paella

Elaboració

posar a bullir els peus junt amb les herbes,(llorer i fariggola), fins que els peus estiguin ben bollits, que es pugui treurer els ossus. enfarinar-los y fregirlos, ben rossos per la pell, posar-los a una plata de poddar al forn.
S'enfarinen i es posen afregir ben rossos, emb el tomaquet rellat i els alls triturats, es possa a fregir a una peella junt amb l'orenga y una mica de suc de bollir-los i esposa a sobre dels peus, posa formatge retllat per sobre y mantega i a esgratinan al forn

4h

Notes

el temps de cocció es aleatori, ja que s'ha de tenir en compte que els peus estiguin ben cuits
i es pigui treure be els ossos sense esforç

Per


Recepta de cuina de Peus de porc gratinats

Peus de porc gratinats

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: