Pastís de xocolata -sense xocolata-

Ingredients

  • 1 iogurt de soja
  • 1 mida de iogurt d'oli d'oliva suau
  • 2 mides de iogurt de farina (1 de sègol i l'altre de kamut o blat sarraí)
  • 1 mida de iogurt de farina de garrofa (substitutiu del cacau)--bona marca biospirit--
  • 1 ó 2 mides de iogurt de sucre (millor de canya orgànic, que es com grisós)
  • 3 ous (bio o ecològics)
  • 1 sobre de llevat no químic o una culleradeta de bicarbonat de farmàcia
  • Opcional : nous pelades o pinyons

8 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingredients en un bol, reservant les clares que, muntades a punt de neu, s'afegeixen a l'últim moment. Si es vol, s'hi poden barrejar nous trossejades, i guardar-ne unes quantes per la guarnició. Opcional, torrar al forn uns quants pinyons i afegir-los a la pasta abans de posar-la en un motllo.
En un motlle, prèviament untat amb una mica de mantega i farina, posar-hi la pasta i coure-la al forn, a 180/190 graus durant 30 minuts, aproximadament. Segons els forn, una mica menys.

15min

Notes

Us aconsello utilitzar motllos de paper-cartró, que es venen habitualment en botigues d'estris
botigues d'estris per a festes i disfresses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!