Conill amb gambes
Categoria:
Altres
Dificultat: Alta

Ingredients
- Conill
- Gambes
- Ceba,
- Sobrassada
- Llorer
- Canyella
- Pebre
- Sal
- Oli
- Aigua
Elaboració
Es fa el conill a trossos i s'amaneix amb sal i pebre.
Es talla la ceba pel llarg, ben fina
En una cassola amb un raig d'oli i un pessic de sal, es fregeix un tall de sobrassada sense pell
quan la sobrassada s'esflori, s'hi posa el conill i es deixa fregir fins que sigui ben ros. Mentre, en una paella amb oli es fregeixen les gambes (o l'altre crustaci), ben ros;
s'hi afegeix la ceba, que també es deixa fer rossa.
Es redueix el foc de la cassola al mínim i s'hi aboca el contingut de la paella. Després, s'hi tira un gotet d'aigua, una fulla de llorer, un tronquet de canyella, un pessic de sal i es tapa.Es deixa ofegar, a foc baix, fins que el conill sigui tou.
Es deixa reposar vint-i-quatre hores abans de tornar-ho a escalfar i servir-ho.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3364 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.