Secret de porc

Ingredients

  • .1kg de secret
  • .2 porros
  • .1 pot de llet vaporitzada
  • .sal ,pebre
  • .oli
  • .300gs de bolets de temporada
  • .farina

8 racions

Elaboració

És sal pebra el filet,és passa per la farina i éspossa a la paella amb oli,es freixeis poquet per cada banda i es retira. A la cassola que es possara a coure.
A la paella que emb cuit el secret éspossa el porro que primer l'aure'm triturat no més la part blanca, es deixa que es possi transparent. S'ha boca a la cassola que hi tenim el secret
possare'm el bolets també la llet vaporitzada.
Es deixa que faci "xup xup" una 1/2 hora es rectifica de sal i esba miran fins que la carn estigui tova.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: