Secret de porc

Ingredients

  • .1kg de secret
  • .2 porros
  • .1 pot de llet vaporitzada
  • .sal ,pebre
  • .oli
  • .300gs de bolets de temporada
  • .farina

8 racions

Elaboració

És sal pebra el filet,és passa per la farina i éspossa a la paella amb oli,es freixeis poquet per cada banda i es retira. A la cassola que es possara a coure.
A la paella que emb cuit el secret éspossa el porro que primer l'aure'm triturat no més la part blanca, es deixa que es possi transparent. S'ha boca a la cassola que hi tenim el secret
possare'm el bolets també la llet vaporitzada.
Es deixa que faci "xup xup" una 1/2 hora es rectifica de sal i esba miran fins que la carn estigui tova.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3658 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: