Bombons de te de Mango

Ingredients

  • Xocolata al 60%, te negre de Mango, cacao en pols, boletes o altres condiments per decorar. Planeta te a Sant Andreu: www.planetate.cat

8 racions

Elaboració

PREPARACIÓ: Farem una infusió amb el doble de te en la meitat d'aigua i es deixa infusionant uns 10 minuts. Aquesta infusió servirà per fondre la xocolata i barrejar-la bé: Trencarem a trossos una taula de xocolata i la posarem al microones juntament amb la infusió un parell de minuts. Remenarem la crema resultant i deixarem refredar una estona . La posarem a la nevera fins que es solidifiqui.
Quan ja estigui al punt, la treurem i amb una cullereta anirem treient bocins per formar amb la mà unes boletes que rebossarem amb el cacao, o amb el que es desitgi.
Aquests bombons es poden rebossar amb: encenalls de xocolata, picat d'ametlla, coco ratllat, ... I també s'hi pot afegir bocinets de fruita seca al seu interior, licor...
Resulten riquíssimes!!!

30min


Recepta de cuina de Bombons de te de Mango

Deliciosos bombons de xocolata aromatitzada de Mango.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Montse Sordé diu:
Agradaran a grans i petits...menjar-los i fer-los!!!!

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: