Carxofes confitades amb granets de pebre vermell i negre

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Carxofes entre mitjanes i grans
  • Una branca de menta fresca
  • Granets de pebre vermell i negre.
  • 1 Gra d'all
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Preparem les carxofes:tallem una mica la cua i traiem totes les fulles de l'exterior fins que arribem a les fulles tendres de dins.
Repelem la banda del tronc, deixant només la part més blanca.
Tallem tota la part de dalt de les fulles, que és la part externa i la part més dura d'elles, de manera que ens haurà quedat només el cor.
Agafem un cassó gran i hi posem oli abundant, l'oli ha de cobrir les carxofes.
Posem el pot al foc. Dins l'oli hi posem la menta, els grans de pebre i el gra d'all.
Afegim les carxofes senceres i mantenim l'oli fent bombolletes petites. Si és necessari abaixeu el foc.
No hem de fregir les carxofes, només les hem de confitanr.
Pensem que l'oli bull a molt més de 100º, però ara no volem que bulli, perquè amb una temperatura de 100 º ja en tindrem prou perquè es facin.
Les deixem uns 40 minuts, vigilant sempre que l'oli no es passi de temperatura.
Les servim ben escorregudes amb els granets de pebre vermell i negre, per sobre i una mica de sal.

50min


Recepta de cuina de Carxofes confitades amb granets de pebre vermell i negre
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3425 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montse Sordé diu:
Quina bona pinta! Avui les faré!!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: