Pastís de bacallà
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Ingredientes per a 4-5 persones
- .300 grams de bacallà sec
- .400 grams de patates
- .4 ous
- .fulles d' enciam
- .1/4 de litre de salsa maionesa
- .1 culleradeta de pa ratllat
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Moltlle rodó i baix , pasapurés
Elaboració
							Peleu i coeu les patates a trossos i, quan siguin quasi cuites , afegiu-hi el bacallà remullat i sense pell. Quan arrenqui el bull ho retireu del foc , i deixeu tapat uns 10 minuts. Desprès , separeu el bacallà de les patates i, en feu un puré sec amb el passapurés.També és pot fer a mà utilitzant una forquilla i aixefant la patata fins que quedi fina.
Aleshores es torna a barrejar amb el bacallà ben esmicolat i sense espines.Barregem bé,sense apretar,  i s'hi afegeixen tres rovells d'ou i les tres clares batudes a punt de merenga. Tasteu i , si cal, assaoneu-ho.
Posareu tota la pasta dins d'un motlle untat i amb paper, també untat, al forns; empolseu -ho pel damunt amb una miqueta de pa ratllat. Es cou a forn regular uns 25 minuts aproximadament.
Fareu una salseta de tomaquet i una salsa maionesa, que poden ser comprades de bona qualitat, i que serviran per decorar una vegada desmotllat i una mica refredat. Decorat amb enciam queda molt vistós.
És un plat que agrada a petits i grans!!!!
I la bona música que acompanya al plat pot ser : Norah Jones.....sensualitat i suavitat per cuinar , que sempre va bé!!!!
														
 35min
  35min 
Notes
Es serveix en una plàtera decorat amb tomàquet puré i maionesa. I enciam talladet fi.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4248 visites.
 4248 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram