Pastís de bacallà

Ingredients

  • Ingredientes per a 4-5 persones
  • .300 grams de bacallà sec
  • .400 grams de patates
  • .4 ous
  • .fulles d' enciam
  • .1/4 de litre de salsa maionesa
  • .1 culleradeta de pa ratllat

5 racions

Utensilis

Moltlle rodó i baix , pasapurés

Elaboració

Peleu i coeu les patates a trossos i, quan siguin quasi cuites , afegiu-hi el bacallà remullat i sense pell. Quan arrenqui el bull ho retireu del foc , i deixeu tapat uns 10 minuts. Desprès , separeu el bacallà de les patates i, en feu un puré sec amb el passapurés.També és pot fer a mà utilitzant una forquilla i aixefant la patata fins que quedi fina.
Aleshores es torna a barrejar amb el bacallà ben esmicolat i sense espines.Barregem bé,sense apretar, i s'hi afegeixen tres rovells d'ou i les tres clares batudes a punt de merenga. Tasteu i , si cal, assaoneu-ho.
Posareu tota la pasta dins d'un motlle untat i amb paper, també untat, al forns; empolseu -ho pel damunt amb una miqueta de pa ratllat. Es cou a forn regular uns 25 minuts aproximadament.
Fareu una salseta de tomaquet i una salsa maionesa, que poden ser comprades de bona qualitat, i que serviran per decorar una vegada desmotllat i una mica refredat. Decorat amb enciam queda molt vistós.
És un plat que agrada a petits i grans!!!!
I la bona música que acompanya al plat pot ser : Norah Jones.....sensualitat i suavitat per cuinar , que sempre va bé!!!!

35min

Notes

Es serveix en una plàtera decorat amb tomàquet puré i maionesa. I enciam talladet fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4203 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: