Pollastre rostit amb fruites,soja i mel
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- .1 pollastre gran
- . 1 mango
- . 1 pinya natural
- . 2 pomes golden
- . 2 cullerades de mel
- . salsa soja
- . pinyons
- . prunes sense pinyol
- . suc de pinya embotellat
- . llar(opcional)
- . 1 llima
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Escuradents o fil de cotó i agulla sequera.
Elaboració
							Cal que demaneu a la botiga que us deixin el pollastre buit amb la pell de les dues puntes penjant , per poder tancar el farciment a l' hora de posar-lo al forn.
Hi passeu aigua per dins i per fora i el deixeu escòrrer i secar sobre d'un drap. El saleu i pebrementeu per dins, al vostre gust , i per fora. Havent tancat una part amb escuradents o bé cosit amb fil de cotó, l'ompliu amb: daus de mango, daus de poma, daus de pinya, alguns pinyons, i prunes.
   Seguidament,el tanqueu per l'altre costat cosint o amb escuradents.
El poseu sobre una safata per anar al forn i el fregeu amb llar, o bé amb oli abans d'introduir-lo dins del forn que ja estarà precalentat. També,hi abocareu la ratlladura d'una llima.
 A la mitja hora, l'observeu i treieu per abocar-hi al voltant : més daus de poma, de mango, de pinya, pinyons i panses. I també, el suc que haureu obtingut amb la batedora : daus de mango, de pinya, de poma, dues cullerades de mel, una cullerada de salsa soja, un polsim de sal, i mig llitre de suc de pinya. Quan el posareu al forn novament, uns tres quarts d'hora més(depenent de com és de gran el pollastre), haureu d'anar regant tot el llom amb el suc. Veureu com queda de daurat fosc pel color de la mel i de la soja i que apetitós!
  En el nostre cas, l'hem fet sencer, però, fet a octaus o quarts, podeu fer l'acompanyament amb els mateixos ingredients i salsa.
														
 1h 20min
 1h 20min 
Notes
Es pot servir a octaus, quarts, després d'haver-lo fet sencer al forn. O bé, ja fer-lo tallat i amb el farciment escampat per fora. Aleshores la cocció durarà uns 30 minuts menys.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1614 visites.
 1614 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram