Bacallà amb samfaina a la salsa d'olivada
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat
- 1 pot de Samfaina casolana Ferrer
- 1 pot de Salsa olivada Ferrer
- 100 g de farina
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Per començar, escalfar una paella amb oli.
Per dessalar el bacallà, deixar-lo en remull al frigorífic durant 4 dies canviant l'aigua 2 vegades. Si es prefereix, comprar el bacallà dessalat.
Un cop escorregut el bacallà, enfarinar lleugerament i fregir a la paella, primer amb la pell cap amunt i després donar-li la volta.
Quan estigui daurat, treure de la paella i reservar en un plat amb paper absorbent.
Seguidament, posar la samfaina en una cassola, escalfar-la i afegir-hi el bacallà.
Servir el bacallà decorat amb una fina capa d'olivada damunt de cada tall.
														
 10min
  10min 
Notes
Veure vídeorecepta a: http://youtu.be/7NfViN6OGE4
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2645 visites.
 2645 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Salses
 Salses
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram